GEEF JE ONS VERBLIJF GRAAG 5 STERREN EN EEN MOOIE REVIEUW?

Lees hier enkele reviews uit ons gastenboek!


Genoten van een familieweekend in de backstage! Top locatie voor jong en oud! Genieten in eetcafé ’t Folk! Plezier in de klankmakerij! Prachtige natuur en wandelingen goed aangeduid. Maar vooral vriendelijk, gastvrij en hulpvaardig! Hartelijk dank !

Familie Van Damme

3 dagen genieten, veel lekkers, een zacht, prachtig landschap, zon, schapen, taartjes, maar vooral en bovenal samenzijn met al mijn liefsten. Merci voor het verjaardagsweekend en heel graag tot een volgende keer!

Vicky

Heerlijk om terug te komen naar De Backstage, ook als er geen festival is! Jullie hebben er iets mooi van gemaakt! Wat een mooie bloemen en kruiden op het terras. Prachtige omgeving om te wandelen.

Wim

We spent a lovely night after our performance at Muziekcentrum Dranouter. We love this appartement, its comfy beds and we were so happy with Steven's sweet hospitality. From showy Dranouter, all our love.

The Coo, Matt and Jara 

We hebben genoten van een leuk weekend, groot en klein! Alles was in orde! Jammer dat het eetcafé en klankmakerij niet open waren! Desondanks toch voor herhaling vatbaar!

Familie Supeene

Wat een fantastisch verblijf hier in de Backstage! Dit gezellige en propere huisjes heeft onze verwachtingen overtroffen. De Klankmakerij was een prachtige belevenis vol verrassingen en de boerengolf zorgde voor hilariche momenten. De rustgevende omgeving maakte ons weekend helemaal compleet. Bedankt voor de topervaring met onze vriendengroep! Hartelijke groeten

Groep 19

Een zalig familieweekend met de verse sneeuw! Vrijdagavond genoten van een avondwandeling en een heerlijke maaltijd in ’t Folk. Zaterdag deden we een mooie fietstocht en wijnproeverij. Op zondag een muzikale beleving in de Klankmakerij. Dus een fantastische ervaring in ’t Heuvelland! Bedankt!

Familie Sponhove

Nous avons passé un très bon séjour à Dranouter, gîte magnifique, compagnie de personnes charmantes et accueillantes! Merci à tout!

Sandrine

Mooie aangename verblijfplaats. Ideale uitvalsbasis om het heuvelland te verkennen bij weer en wind. Met de zon erbij, nog veel plezanter!

Filip & Inge, David & Bretta, Steven & Sabine, Ben & Veerle 

We hebben genoten van een mooi weekend in de Backstage. Desondanks de minder goede weerberichten, was het weekend vrij zonnig. Mooie wandeling rond Dranouter en de Kemmel. Voor herhaling vatbaar!

Familie Rousseau