Vakantieverblijf ‘De Backstage’ beschikt over 4 slaapkamers. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, nachtverlichting per bed, opbergruimte, gordijnen om te verduisteren en elektrische verwarming. 

Hoe de 4 slaapkamers ingedeeld zijn, vind je hier:

1. De Flightcasekamer

In deze kamer word je ondergedompeld in de technische ruimte van het podium. De volledige kamer is ingericht met de typische opbergboxen van een geluidstechnieker: flightcases. Je slaapt in een flightcase en de verlichting zijn echte trussen met theaterspots

Aantal slaapplaatsen: 3
3 enkele bedden waarvan 1 dubbelbed kan gemaakt worden. 

Slaapkamer in thema flightcase Vakantieverblijf De Backstage Heuvelland

2. De Clubkamer

Deze kamer is volledig ontworpen uit authentiek steigerhout. Hier ervaar je de authentieke sfeer van Festival Dranouter. 

Aantal slaapplaatsen: 2
Dubbelbed, kan ook gebruikt worden als 2 enkele bedden. 

3. De Cirque

Deze kamer is de kleinste, maar misschien ook wel de gezelligste van de 4 kamers. De inrichting van de kamer geeft rust, ook is de kamer voorzien van opbergruimte. 

Aantal slaapplaatsen: 2
1 stapelbed met bergruimte

4. Green Room

De Green room is een ruimte voorzien in het theater, op festivals, … waar artiesten voor en na hun concerten kunnen wachten en uitrusten. Deze kon dus niet ontbreken in de backstage. 

Aantal slaapplaatsen: 4
2 stapelbedden

Zetelbed

In de woonkamer kan je van de zetel een volwaardig bed maken. Zo beschikken we over een 12de (rolstoeltoegankelijke) slaapplaats.