Vakantieverblijf ‘De Backstage’ beschikt over 4 slaapkamers op het eerste verdiep, met in totaal 11 bedden. Op het gelijkvloers bevindt zich een uitklapbare zetel, waardoor er slaapplaats is voor 12 personen.

Alle slaapkamers op het eerste verdiep zijn voorzien van comfortabele bedden, nachtverlichting per bed, opbergruimte, gordijnen om te verduisteren en elektrische verwarming. Er zijn voldoende dubbele én enkele donsdekens, zodat jullie zelf kunnen kiezen welke donsdekens je waar gebruikt.

Er is altijd één kinderbedje (reisbedje) aanwezig.

Hoe de 4 slaapkamers ingedeeld zijn, vind je hier:

1. De Flightcasekamer

In deze kamer word je ondergedompeld in de technische ruimte van het podium. De volledige kamer is ingericht met de typische opbergboxen van een geluidstechnieker: flightcases. Je slaapt in een flightcase en de verlichting zijn echte trussen met theaterspots

Aantal slaapplaatsen: 3
3 enkele bedden waarvan 1 dubbelbed kan gemaakt worden. 

“Heerlijk om terug te komen naar De Backstage, ook als er geen festival is!” – Wim

2. De Clubkamer

Deze kamer is volledig ontworpen uit authentiek steigerhout. Hier ervaar je de authentieke sfeer van Festival Dranouter. 

Aantal slaapplaatsen: 2
Dubbelbed, kan ook gebruikt worden als 2 enkele bedden. 

vakantieverblijf de backstage heuvelland dranouter

3. De Cirque

Deze kamer is de kleinste, maar misschien ook wel de gezelligste van de 4 kamers. De inrichting van de kamer geeft rust, ook is de kamer voorzien van opbergruimte. 

Aantal slaapplaatsen: 2
1 stapelbed met bergruimte

vakantiewoning de backstage heuvelland festival dranouter

4. Green Room

De Green room is een ruimte voorzien in het theater, op festivals, … waar artiesten voor en na hun concerten kunnen wachten en uitrusten. Deze kon dus niet ontbreken in de backstage. 

Aantal slaapplaatsen: 4
2 stapelbedden

Zetelbed

In de woonkamer kan je de zetel uitklappen tot een volwaardig bed. Zo beschikken we over een 12de (rolstoeltoegankelijke) slaapplaats

Schoonmaak inbegrepen

Komt jullie vertrek dichterbij? Jullie kostbare tijd moet je niet uitrekken voor de schoonmaak. Schoonmaakkosten (100 euro) worden afgehouden van de waarborg.