Deze exclusieve, toegankelijk vakantiewoning heeft op het gelijkvloers een volledig uitgeruste keuken (vaatwasser, inductie kookplaat, combi oven…), met aansluitend de originele ingerichte woonkamer en eetruimte.

Er zijn maar liefst twee badkamers:

  • In beide badkamers vind je een toilet, douche en wastafel.
  • Eén badkamer is volledig (rolstoel)toegankelijk.

Bovendien is er op het gelijkvloers een zetelbed aanwezig. Op die manier is het verblijf helemaal toegankelijk voor mensen met een beperking.

In de badkamers, woonkamer, eetruimte en keuken is verwarming aanwezig.

Op het eerste verdiep telt Vakantieverblijf De Backstage vier slaapkamers. In totaal kunnen 12 mensen overnachten in het verblijf.

Verder is er een sfeervol privéterras, uitgerust met barbecue, bloeiende beplanting en een grote picknickbank. De woonkamer met grote ramen is naar de natuur gericht, zonder al te veel inkijk van voorbijgangers.

Extra pluspunt: het vakantiehuis is zo ecologisch mogelijk:

  • Het vakantieverblijf draait op groene energie dankzij de zonnepanelen op het dak.
  • Ook zijn er vier laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen ter beschikking voor gasten.
01

Gratis wifi

In het vakantiehuis is er gratis Wifi ter beschikking. 

02

Groen privéterras

Het vakantiehuis is voorzien van een groen privéterras met een eigen kruidentuintje,  barbeque en grote picknicktafel. Aan de linkerkant aan het einde van het terras vind je bij de trapjes de speelweide. 

03

Uitgeruste bergruimte

Er is een ruime bergruimte met een wasmachine, droogkast en brede wastafel.  

04

Parking

Er is een zeer ruime parking waar gebruik van kan gemaakt worden + 4 laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen

05

De Klankmakerij

Dé nieuwe indoor attractie om de hoek waar je met vrienden of familie in competitie kan gaan door allerlei doe-en klankspelen te spelen. 

06

Concerten

Pik je graag een concertje mee? Aanpalend aan het vakantiehuis vind je Muziekcentrum Dranouter. Check de programmatie hier

07

Eetcafé 't Folk

Eetcafé ‘t Folk vind je om de hoek. Hier kan je terecht voor een drankje of een etentje, eventueel in combinatie met een bezoek aan De Klankmakerij of een concertje. Check zeker ook de suggesties!