vakantieverblijf de backstage dranouter

Vakantiehuis 'De Backstage' − geniet als een artiest tussen de heuvels

Vakantiehuis ‘De Backstage’ is een ruim verblijf dat plaats biedt aan 12 personen en beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers waarvan 1 volledig rolstoeltoegankelijk, een ruime leefruimte en open keuken. Nog een extra troef aan het verblijf is het groene terras met barbecue.

Deze accommodatie is een project van Dranoeter vzw, de organisator van Festival Dranouter. De vzw is gekend voor duurzaam organiseren en trekt dit ook door naar ‘De Backstage’. Het verblijf draait op groene energie dankzij de zonnepanelen op het dak, er wordt maximaal regenwater gebruikt, er is een drinkwatertap en op de parking vind je vier laadpalen terug om elektrische wagens en fietsen op te laten. 

Het verblijf is volledig ingericht volgens het thema ‘festival‘ en ademt als het ware muziek. Het is de plaats waar jaarlijks de vele bekende artiesten van Festival Dranouter inchecken en verblijven in de faciliteiten van de backstage. Naar een geschikte naam voor het verblijf was het dan ook niet lang zoeken. 

Dus wil je graag eens verblijven op dezelfde plaats waar onder andere Brihang, Angèle, Selah Sue maar ook The Kooks, Tom Odell, Passenger, Goran Bregovic en nog zo veel meer topartiesten over de vloer kwamen? Aarzel dan niet en boek dit uniek verblijf in het prachtige groene Heuvelland! 

 

bedrooms: 4

bathrooms: 2

parkings: 10

size: 320m2

Het vakantiehuis ligt vlakbij De Klankmakerij. Dat is dé splinternieuwe indoor attractie van Dranoeter vzw waar je met vrienden of familie in competitie kan gaan tijdens allerlei doe- en klankspelen. In datzelfde gebouw kan je er ook voor kiezen om een concert mee te pikken in de concertzaal van Muziekcentrum Dranouterklik hier voor de programmatie

Deze uitstappen kan je perfect combineren met een etentje in Eetcafé ‘t Folk, ook in hetzelfde gebouw te vinden.  

Informatie

Huisregels

Check-in: 16u00

Check-out

16u00 (op zondag)
10u00 (op maandag en vrijdag)

Annuleren kan tot 7 dagen voor het inchecken en dan 50% van het betaalde bedrag terug. Annuleer tijdens de week voor je verblijf dan betalen we niet terug. 

Servicekosten worden terugbetaald bij annuleren voor het inchecken en binnen 48 na het reserveren.